Здраво на сите девојки што живеат во Скопје, после големиот успех на нашата 12 неделна програма за тело на плажа, сакаме да ја продолжиме нашата соработка и со други луѓе.

Затоа денес бараме 5 женски особи на возраст од 23-33 години кои сакаат да намалат 5-10 кг вишок килограми кои живеат во близина на нашето студио во реон на Центар Скопје кои можат да вежбаат Понеделник/Среда/Петок.

Бараме 5 женски особи кои:

-Сакаат конечно да се решат од вишокот килограми без диети, да добијат долготрајни резултати и да изградат самодоверба како изгледаат
-Сакаат да најдат исхрана која трае цел живот, а не само неколку недели
-Сакаат да го обликуваат целото тело, да го подобрат држењето на телото и да добијат сила низ цело тело.

Местата се лимитирани на 5 луѓе кои се спремни да се променат денеска. За да аплицирате, пополнете го прашалникот подоле.
http://goo.gl/forms/7AtbCoH3Xn