Немате резултати?
Ви треба помош во слабеењето?
Ние го имаме решението за вас.

Нашите пофалби можете да ги прочитате на нашиот сајт.

Инвидуални тренинзи со личен тренер сега на попуст до 50% за сите термини до 5 часот.

Ценовник на услугата инвидуални тренинзи со личен тренер.

zeski-devojki-vo-teretana8-7

Во ценовникот вклучува инвидуална програма за исхрана, вежбање, мотивација и консултации на дневна база.

Што се придобивките за вежбање со тренер наспроти група или самостојно?

1. Следење на прогрес во вежбањето, исхраната и прогрес со режимот.

2. Поставување на краткотрајни цели и долготрајни цели на програмата.

3. Долгогодишно искуство со вежбање, исхрана и мотивација за одговори на сите прашања поврзани со фитнес.

4. Долготрајно решение со килограмите и здраствените проблеми.

5. Флексибилност во исхраната и можност за детална проверка на исхраната.

6. Работа на сите фитнес цели не само изгледот, здравјето пред се!

7. Мотивација и дисциплина и решение на сите проблеми со прејадување и проблеми со исхраната.

Погледнете го нашиот ценовник