ПЗУ Новалек

ПЗУ Новалек од Куманово е генерален спонзор на novalek.mk.ПЗУ Новалек се наоѓа на ул.”Доне Божинов” бр36 Куманово.

За сите информации поврзани со овој портал може да ни се обратите на contact@novalek.mk и ќе ви одговориме во најбрз можен рок.

Ви благодариме

 


View Larger Map