Дознајте во ова кратко видео што се калории и макронутриенти и како тоа може да ве доведе да направите подобар избор на храната, читање на хранливите таблици на секоја храна и пазење од скриените работи како транс масти, шеќери и сл.
Не заборавајте да го споделите видеото,лајкнете и коментирате.
Секој понеделник и четврток нови видеа. Subscribe.