Ние имаме решение за вас.

Неверојатна понуда за вежбање со тренер во мала група до 4ца:

Цените почнуваат од 999 денари за 8 сесии месечно.

Бидете силни, витални и фит индивидуи со нашата специјално дизајнирана програма “Метаболичка Машина“ која за 90 дена ќе ви овозможи да го промените вашиот изглед и секако да бидете поздрави.

Ако ви недостасува во вашиот режим и животен стил некаква активност нашата програма комбинира аеробни вежби со анеробни вежби за максимално топење на маснотиите.

За разлика од аеробикот кој ги горите само во моментот маснотиите, силовиот тренинг е најден дека е далеку поефективен и го забрзува метаболизмот после 48 часа, така што препорачаната доза на вежбање е 2-3 пати неделно, според најновните истражувања.

Но двете како комбинација овозможуваат да креирате калориски дефицит и да го забрзате метаболизмот.
Перфектно за на режим за исхрана, бидејќи кардиото е исто најдено дека го намалува апетитот.

karas-18926[1]

Уникатниот пристап во мала група овозможува да вие имате исти резултати како инвидуалниот тренинг, во мала група од 4 луѓе во кое можете вие да си го изберете друштвото, типот на музика, вниманието што ќе го добието од тренерот е не заменливо и знаењето што ќе го стекнете за време на програмата е доживотно.

Во тие 90 дена ќе научите:

-Како да ги изведите вежбите правилно и ефикасно според вашата мускулна и коскена конструкција

-Што се функционални движења и зашто се битни за да се имитираат во вежбањето со тежини.

-Кој вежби се најдобри за ако се одлучите да вежбате надвор од групата, тоа знаење ќе го имате и после нашата соработка.

-Зашто вежбањето со тежини е потребно за превенција на метаболички поврзани болести како гојазност, дијабетис, артритис, остеопороза и менаџирање на холестеролот и постигнување на идеална тежина.

Внимание пред да се зачлените секој член морално е да ја пише својата здраствена состојба и да се консултира со нивниот матичен лекар за ако има некакви здраствени проблеми или проблеми за изведување на одреден тип на вежби.

Трансформирајте се сега на телефонскиот број 077/661-645 или пишете ни приватна порака за информации околу програмата.