Освојте [1000 денари вредносен ваучер]!

Еве како да учествувате:

1. Направете селфи како вежбате во нашите простори со hashtag #AtletiksSelfie

2. Споделете со вашите најблиски!

3. Победник ќе биде тој што ќе постира најкреативно селфи.

4.Победникот ќе освои 1000 денари ваучер што може да го искористи во нашето студио Атлетикс Фитнес.

5. Атлетикс Фитнес ќе го објави победникот на 01 јуни 2015 година.

Пријавувањето е на следниов линк.