Мускулите нема веднаш да ја засакаат оваа вежба, но вашиот одраз во огледалото кога ќе го облечете омиленото парче облека ќе ги оправдаат сите маки.

 

Вежбата се нарекува бугарски сплит –  чучнување, a својот прекар го должи на легендата дека ја практикуваат токму бугарските кревачи на тегови, кои се славни по своите фантастично обликувани нозе!

 

Вљубеничка во здравата исхрана и науката, сака да чита литература од разни жанрови и обожава медицина