Фокусирајте се на брзината и ќе ги согорите калориите неочекувано брзо. Покрај тоа, ќе создадете феноменални услови за забрзување на метаболизмот.

Како да вежбате?

Направете по 20 повторувања на секоја од овие вежби – без одмор. По исчекорот (последната вежба од програмата), одморете се 60 секунди, а потоа повторно направете ги сите вежби со по 20 повторувања. Пак одморете 60 секунди, па повторете ги вежбите со по 15 повторувања. Следува уште една едноминутна пауза, па уште еден круг на вежби со по 12 повторувања.

ПРОГРАМА

Склекови
4 серии; 20, 20, 15, 12 повторувања; одмор: 30 секунди

Потрудете се јадрото да ви биде во права линија со главата, глутеусите и петите. Спуштајте го телото се додека градите не ви бидат на околу 2 сантиметри од подот, а потоа кренете го телото со едно експлозивно движење.


Скок од чучнувања
4 серии; 20, 20, 15, 12 повторувања; нема одмор


Спротивно веслање
4 серии; 20, 20, 15, 12 повторувања; нема одмор

Како и кај склековите, обратете внимание на тоа телото да ви биде во права линија, за да извлечете максимум од вежбата.

STEP UP
4 серии; 20, 20, 15, 12 повторувања; нема одмор

Склекови PIKE
4 серии; 20, 20, 15, 12 повторувања; нема одмор

Исчекор во од
4 серии; 20 (со по една нога), 20, 15, 12 повторувања; одмор: 60 секунди

Вљубеничка во здравата исхрана и науката, сака да чита литература од разни жанрови и обожава медицина