atletiks_pransformacija

Сега и вие може да се трансформирате со нашите програми за 1, 3 или 6 месеци програма.

Линк ->https://www.facebook.com/events/398513036991032/

Ако вашата цел е :
-Добивање идеална тежина и нејзино одржување -Добивање мускулна маса -Топење на вишокот масни наслаги во бутовите,стомакот или препоните -Сакате да научите нешто ново за фитнес, исхрана и мотивација -Сакате да бидете поконцентирани, пофокусирани и да се тргнете од прекривката на изговори кој ве доведуваат да сте подалеку од вашите ЦЕЛИ! Јас знам дека можете, потребно е желба, дисциплина, посветеност и трпение за да стигнете до целта, ништо не се добива денес без да жртвувате нешто. Мојата порака до вас е секогаш ставете го здравјето на прво место. Ако изгубите нешто во тој момент драго значи не вредело и треба да продолжите напред да буткате со истата сила што ве натерало да се промените! Стефан Ангеловски-Атлетикс Фитнес