Таг: Видео

Таг: Видео

Стомачни во стоечка положба

Совршен - рамен и затегнат стомак, кој секоја фигура ја прави привлечна, е украс и сон на секоја жена. Но, за да го оствариме, неопходно е да ја коригираме исхраната и да се фрлиме на вежбање.   Вежбите за стомачни мускули им се препорачуваат на сите, на било која...
Боди-фитВидео
Нозете ни се изградени од најголемите и најсилни мускулни групи во телото, па од тука е сосема разбирливо што повеќето од луѓето ги вежбаат со тегови или опрема која може соодветно да ги набила. Понекогаш, потребна е голема тежина за да може да се почувствува тоа чувство на ...
Боди-фитВидео
Со овие неколку лесни вежби подбрадокот ќе исчезне како никогаш и да не постоел. А ќе исчезнат и насобраните маснотии на вратот. Секоја вежба прикажана на видеото повторете ја пет до седум пати. Помеѓу секоја вежба опуштете ги мускулите на лицето. Краток опис на секоја вежб...
ВидеоРазно
Стомачните вежби не се многу тешки, а во видеото имате детални упатства кои треба да ги следите. Нека овие вежби ви станат дел од секојдневната рутина и дочекајте ги потоплите денови подготвени. Бритни тврди дека ги вежба секој ден. “Навистина се ретки деновите кога не се з...
Боди-фитВидео

4 идеални вежби за оние кои долго седат

Поради долготрајното седење и недоволното движење може да дојде до разни боли и потешкотии, кои се посебно штетни за рбетот. Најчестите ефекти од долготрајното седење се вкочанети и слаби мускули, скратени тетиви и лигаменти, што на крајот доведува до лошо држење на телото и...
ВидеоЗдравје
Интересна кампања на Данска за зголемување на наталитетот. Главното мото на кампањата гласи:  "Направи го тоа за Данска. Направи го тоа за мајка ти"  
Боди-фитВидео

Нов месец, нови рекорди (Бенч 100кг х 7)

Сабота е ден за работа, но и за рушење на нови рекорди. Бенч прес 100 кг х 7
Видео

(Видео)Денот на еден фитнес зависник

ВидеоНови статии

(Видео)Витамин Б17 против рак

"Светот без рак"(A World Without Cancer) еден стар документарен филм во кој G. Edward Griffin објаснува дека ракот всушност настанува како последица од дефицит на витаминот Б17 во организмот. Има многу големи дебати за тоа дали ова е вистина или не,но сепак останува на ва...
ВидеоЗдравје
Andia Winslow е фитнес интруктор кој ќе ви покаже дека доколку имате волја секогаш ќе најдете начин.Во оваа видео таа покажува како вежба во метрото во New York. Без оправдувања.
Нови статииРазно

Галерија