Битката помеѓу протеините не престанува, гледам се повеќе луѓе имаат избор на протеини но според мене сурутката е најдобра и блендовите од протеини сурутка,казеин и соја или белки.
Следното видео објаснува што е разликата помеѓу сурутка и казеин.