1335331929_Apple[1]

Почнуваме на 1-ви Април, но дотогаш подготвив СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА за Вас! 

Ви го нудам ПРЕДИЗВИКОТ ЗА СЛАБЕЕЊЕ кој го организираме во пресрет на отворањето на Нашето и Ваше студио и на кој секој од Вас може да учествува. 

Како награда победникот добива 3 месеци инвидуален тренинг под надзор на стручен тренер со сертификат во вредност од 18 000 денари.
2-ра награда 1 месец инвидуален тренинг со сертифициран тренер во вредност од 6000 денари.
3-та награда 4 консултации по ваш избор во вредност од 2000 денари.

Како да се пријавите за Предизвикот?

Лајкнете ја сликата или споделете ја сликата со вашите пријатели за да евентуално и тие да учествуваат, или барем да имате поголема мотивација и подршка од нив.

Кои се условите за аплицирање?

– Активно членство во теретана. Во предвид доаѓаат и ентузијасти кои вежбаат во домашни услови со опрема од максимум 50 kg.
– Слика од вас во шорцеви која ја прикажува вашата моментална состојба. Истата ќе биде употребена за споредба на крајот од Предизвикот.
-Согласност сликата понатаму да може да се користи од Наша страна за маркетиншки цели (Ако се инсистира на анонимност и тоа ќе се почитува).
За овој Предизвик потребни Ви се уште и трпеливост, упорност, отвореност кон промени и волја за растеж надвор од комфорната зона.

Натпреварот ќе трае 12 недели. Ваша должност е на секои 2 недели да ми го приложувате напредокот во вашето мени и тренинг, за да може да се направат корекции од наша страна. За победник ќе биде прогласен оној кој до крајот на Предизвикот ќе изгуби најмногу проценти од својата килажа. Пример, ако човекот тежи 100 kg, а притоа изгубил 30 kg, тогаш тој има изгубено 30% од својата маса.

За повеќе информации можете на нашата група да се информирате за било какви прашања.
https://www.facebook.com/groups/bootcampkej/

Рокот за пријавување е до недела, 1 март.
Пријавете се сега!