Почитувани фанови на Атлетикс, со радост сакам да ви кажам дека конечно е најден простор и со силна Божја волја ќе се префрлиме во нов простор во Дебар Маало.

Со тоа ќе овозможам концепт кој ќе може да си го дозволи секој од Вас, со тоа што концептот за вежбање нема да биде класична теретана, туку вежбање во група и инвидуален тренинг. Сето тоа со цел да се подобри здраствената состојба и мобилноста на индивдуата, како и да му се доближи филозофијата на вежбање и правилен начин на исхрана.

Ви благодарам на сите што ме подржувате, датум на отворање ќе биде 1 Април 2015 година.

Сите ќе бидете поканети и ќе има специјално изненадување за сите дојдени!

Линк до настанот.

Како би изгледало фитнес студиото