metabolicki

Немате време за вежбање?
Сакате да вежбате, но не можете да се посветите целосно да вежбате 5 пати неделно?

Сега можете со нов начин на тренинг наречен “метаболички тренинг“ .
Што е метаболички тренинг и неговите предности?

Метаболички тренинг е високо интензивен тренинг во кој се користат комплексни вежби со комбинација на опрема, сопствена тежина, плиометрија за да се постигнат максимални резултати за многу кратко време.
Сега можете да вежбате за пократко време и да ги имате истите резултати како да вежбате и 5 пати неделно.

Предностите на метаболички тренинг:

1.Доста ефективен тренинг за кратко време
2.Го забрзува метаболизмот после 36 часа (EPOC), овозможувајќи да согорите калории во деновите кога не вежбате.
3.Забавен,предизвикувачки и кратко време на траење.
Закажете бесплатна сесија на телефонскиот број 077/661645