4 неверојатни комбинации на склековите!
Еве како на едноставен начин да прогресирате од женски склек па до склек на платформа.
Направете 3 серии по 10-15 повторувања.

Покажете подршка со тоа што ќе го допаднете и споделете видеото со вашите најблиски и ќе се зачлените на нашиот Youtube канал. Секоја ваша подршка ни значи да правиме повеќе информативни видеа 🙂