Погледнете го нашето кратко мотивационо видео во кое правие високо интензивен тренинг со комбинирање на комплексни вежби, морнарско јаже и јаже за скокање.

Ако ви се допадна видеото не заборавајте да направите subsribe.

Не заборавајте да го допаднете и споделите видео со вашите најблиски зашто секое споделување ни значи.