За оваа магија потребни ви се две крпи за садови и празен лизгав под.

Наместете се во почетна положба за склекови, така што нозете да ви се на крпите. Потоа правете само едно движење привлекувајте ги нозете до крпите поблиску до рацете и враќајте се во почетната положба лизгајќи се по подот. Притоа внимавајте стомачните мускули да ви бидат напнати, а телото рамно. Сето тоа поворете го 20 пати. Потоа вратете се пак во почетната положба за склек и правете,, ножички,, – оддалечувајте ги и приближувајте ги нозете, внимавајќи притоа телото пак да ви биде рамно да не ви пропаѓа. Сето тоа направете го 20 пати.

 

 

 

 

Вљубеничка во здравата исхрана и науката, сака да чита литература од разни жанрови и обожава медицина