Како ви се допаѓа нашето подобрено видео?

Во следното видео ги демонстрираме комбинациите со јаже кое е добар начин да го извадите стресот во текот на денот.

Комбинацијата од аеробен и аеробен тренинг го прави овој тренинг совршен за топењето на мастите и добивање мускулна маса