Здраво на сите луѓе што се зависни по здравата исхрана.

Со голема нетрпеливост сакаме да ви кажеме за нашиот нов продукт кој е специјално создаден за луѓето кои сакаат да имаат здрав доручек насабајле, да ја зачуват мускулната маса и да ги стопат мастите, природна храна без масти и јаглехидрати а тоа е чист протеин од белки.

Една табла јајца има цена од 5-7 денари и треба да ги двоите белките од жолчките, што е уште поголема мака и губење време кога можете да го имате веднаш продуктот.

Придобивки од нашиот продукт:

1. Не губите време во тргање на белките од жолчките

2.Добивате нетермички

Често поставувани прашања.

Белките доаѓаат во голема кутија во пакување од 80-90 белки, белките се нус производ од производството на мајонез и веднаш се замрзнати. Производителот ги набавува од фарма која е сертифицирана и ги има сите сертификати за сигурност.

Колкав е рокот на белките?

Белките можат да траат до 1 година замрзнати и 2-3 недели во фрижидер.

Како да знаеме дека не се замрзнати само еднаш?

На сите белки има пишано дата кога се замрзнати и до кога може да се користат.

Што рецепти може да правам со нив?

Можете да правите многу рецепти како протеински колачи, омлет со спанаќ и секакви протеински десерти.

 

Цената за продуктот за една канта е 350 денари.

За повеќе информии обратете ни се во Атлетикс Фитнес