Сакате да вежбате со личен тренер?

DSC_0195

Напрате и вие позитивна промена заедно со тимот на Атлетикс Фитнес во студиото во Дебар Маало позади Броз Кафе.

Донесете ја вашата опрема за вежбање и започнуваме.

Додека другите се фокусираат на квантитет, ние се фокусираме на квалитет се со цел да максимално се посветиме да вие да ја постигнете целта и добиете резултати!

Резултатите се загарантирани, дојдете и посетете не!

Телефон за контакт 077/661-645