Здраво на сите што живеат во Скопје, после големиот успех на нашата 12 неделна програма за постанување на ѕвер, сакаме да ја продолжиме нашата соработка и со други луѓе.

Затоа денес бараме 3 машки особи на возраст од 25-35 години кои сакаат да зголемат 3-5 кг мускулна маса и да намалат на вишок килограми кои живеат во близина на нашето студио во реон на Центар Скопје кои можат да вежбаат Понеделник/Среда/Петок.

Бараме 3 машки особи кои:

-Сакаат да станат посилни и да видат колку навистина да постанат силни.
-Да намалат на телесни масти и да ги откријат мускулите кои досега не знаеле дека ги имаат
-Да стекнат самодоверба во самите себеси преку посветување на фитнес програмата

Местата се лимитирани на 3 луѓе кои се спремни да се променат денеска. За да аплицирате, пополнете го прашалникот подоле.

->http://goo.gl/forms/Jp32bQRSSL