За да го оддржите балансот на калории на својот пат кон витка и мускулеста линија, секако дневно морате да потрошите повеќе калории отколку што сте внесле.

15 минути, не се ни малку, но сетете се – вашата совест по тие 15 минути ќе биде чиста како солза.

Секоја вежба правете ја по 45 секунди, па потоа одморете 15 секунди.

 

Вљубеничка во здравата исхрана и науката, сака да чита литература од разни жанрови и обожава медицина