Таг: what the health

Таг: what the health

  "What the Health" провегански филм навел некои контроверзни тврдења за здравјето на човекот и консумирањето на месо, кои медицинските стручњаци ги отфрлаат. Остварувањето кое се рекламира како ,,филм кој здравствените организации не сакаат да го видат" добил големо...
ЗдравјеРазно