Таг: toxic cycle

Таг: toxic cycle

Да можете да видите каква штета предизвикувате на вашето тело со пушењето сигурно би ги откажале цигарите. "Toxic cycle" e дело на Министерството за Здравство на В.Британија
ВидеоЗдравје