Таг: Annette Larkins

Таг: Annette Larkins

Annette Larkins од Флорида ја нарекуваат "жена без години" или "жена која не старее". Annette има дури 70 години а изгледа како да има 30 год.(не претеруваме) и изгледа поубаво од девoјки кои имааt половина од нејзините години.Таа е има совршено здравје и се чуствува како...
ИсхранаРазно