Таг: јаболков оцет

Таг: јаболков оцет

Што се лекува јаболковиот оцет?

Истражувањата покажуваат дека јаболковиот оцет освен што го забрзува метаболизмот помага во губење на вишокот килограми, ефикасен и за лекување на желудочни киселини и проблеми со дигестијата. Тој е исто така ефикасен и кај настинки и лекување инфекции на грлото, па доколку ...
Здравје
Постојат неколку многу добри причини поради кои јаболковиот оцет е неизоставна состојка во сите рецепти на народната медицина. Некои од нив се следниве: Го отзатнува носот Штом еднаш ќе пробате јаболков оцет, никогаш повеќе нема да им се вратите на капките за отзатнување н...
ЗдравјеИсхрана