Таг: шампони против перут

Таг: шампони против перут

Како да го излекувате перутот?

  Перутот е невоспалителна варијанта на себороиден дерматитис. Еден е од почестите проблеми со кој поголем дел од популацијата барем еднаш се среќава во животот, а како хроничен облик е присутен кај 2%-5% од луѓето. Може да се појави во кој било дел од животот и поче...
ЗдравјеРазно