Таг: чучњеви

Таг: чучњеви

Се вели дека најдобар начин да се добие убав задник,треба да се прават “чучњеви”, и тоа е вистина.Ќе ви откриеме некои корисни совети за тоа како да ги изведете правилно.Постојат 3 основни чекори во изведувањето на клекнувањата: почетната положба,клекнувањето и како да се за...
Боди-фит
Чучњевите се една од најдобрите вежби во бодибилдингот,но и една од најтешките. Во следното видео објаснуваме како најдобро да се изведат чучњевите ,при тоа да се избегне можноста од повреда.    
Боди-фитВидео
Се вели дека најдобар начин да се добие убав задник,треба да се прават “чучњеви”, и тоа е вистина.Ќе ви откриеме некои корисни совети за тоа како да ги изведете правилно.Постојат 3 основни чекори во изведувањето на клекнувањата: почетната положба,клекнувањето и како да се за...
Боди-фит

7 вежби за добивање мускулна маса!

Во моето 10 годишно искуство со вежбање, успеав да направам еден прирачник со кој може да се раководите и да се осигурате дека може да добиете подобри резултати од сегашните. Секако дека има генетски варијации кој исто така афектираат, но генерално може да се раководите п...
ВидеоНови статии
Процесот на слабеење не е секогаш ист за сите личности. Некогаш не е доволно само да ја намалите количината на храна, туку и да изберете физичка активност која ќе ви одговара. Експертите после обемни истражувања, направиле список од 7 активности кои сигурно ќе ви помогнат ...
Боди-фитНови статии

10 Вариации на чучњевите

Ерин Стерн демонстрира неколку варијации на чучњеви. Погледнете, научете и демонстрирајте на себе.    
Боди-фитВидео

8 совети за совршен задник

Женскиот задник е објект на машката страст и од таа причина многу жени сонуваат за совршен задник. И додека некои убави задници можат да и заблагодарат на генетиката, повеќето жени сепак мора да се посветат на поздрав начин на живот доколку сакаат да имаат цврст задник. Ве...
Разно