Таг: чуч

Таг: чуч

Нозете ни се изградени од најголемите и најсилни мускулни групи во телото, па од тука е сосема разбирливо што повеќето од луѓето ги вежбаат со тегови или опрема која може соодветно да ги набила. Понекогаш, потребна е голема тежина за да може да се почувствува тоа чувство на ...
Боди-фитВидео