Таг: хипотироеза

Таг: хипотироеза

Исхраната игра важна улога и затоа обидете се да ги одбегнувате следниве намирници ако имате хипотиреоза.     Храна која содржи соја   Некои истражувања велат дека сојата може да ја попречува способноста за апсорбирање на лековите за лекување состој...
Исхрана