Таг: форми на креатин

Таг: форми на креатин

Освен ако неодамна сте пристигнале од друга планета, веројатно веќе знаете веќе дека креатинот е еден од ретките додатоци кој всушност делува. Креатинот се користи како начин за подобрување на атлетските перформанси многу подолго отколку повеќето луѓе знаат. Уште од 1970,сов...
Нови статииСуплементи