Таг: фитнес реквизити

Таг: фитнес реквизити

Значи, се што ви е потребно за вежбање дома е малку време, удобна облека и вистински фитнес реквизити, коишто притоа се многу достапни, а коишто даваат ефекти идентични на вежбањето на масовни справи во теретана.   1. Јаже   Прескокнувањето јаже ја зголемув...
Боди-фитВидео