Таг: фитнес програма

Таг: фитнес програма

Луѓето одат во теретана од различни причини: да изградат мускули, да изгубат масти, да се вратат во форма, да го обликуваат телото, да си го подобрат здравјето, а некои од нив дури и одат само за да не им биде досадно и да им помине времето. Од сите "посетители на теретаната...
Боди-фит