Таг: фитнес исхрана

Таг: фитнес исхрана

Кога размислуваме за заминување на тренинг, често во главата ни стои мислата која храна е најдобра да се консумира тие денови и кога. Ова е прашање кое не би требало да не мачи, но кога ќе дојде до тоа сосема да се предадеме на вежбањето и работата на себе, треба да се позан...
Боди-фитИсхрана

Кога да ја прекршите фитнес диетата?

Ако сакате да добиете виток изглед, дознајте што врвните професионалци препорачуваат во текот на траењето на диетата. Павилата се кршат само кога добро ги познавате, а еве и неколку конкретни совети Што е создавање на калориски дефицит? Покрај аеробните вежби, многу фитн...
Боди-фит