Таг: фитне

Таг: фитне

Вежби за добро утро

Ако во рок од триесет до шеесет минути по будењето направите кардио тренинг, ќе можете да постигнете повеќе во текот на денот, ќе можете да мислите подобро, вежбите ќе ви го подобрат расположението, ќе ги ослободат ендорфините и ќе ви дадат цела низа други физиолошки, емоцио...
Боди-фит