Таг: туна

Таг: туна

Диета со туна

  Постојат неколку диети со туна а најпознатата од нив е тридневната диета со туна. Оваа диета е многу рестриктивна диета, бидејќи планот на исхрана дозволува внесување на калории само под 1.200 калории дневно и затоа се спроведува само на краток рок. Многу странс...
Исхрана
Постојат бројни комбинации на оброци кои можат да се подготват со тиквички, кои поради неутралниот вкус можат да се вклопат во секое јадење, од солено до слатко. Но и покрај прекрасниот вкус, постојат бројни здравствени придобивки од употребата на тиквичките во исхраната пор...
Исхрана