Таг: трицепс

Таг: трицепс

Најдобрата вежба за масивни трицепси

Летото е пред нас и секој маж сака да изгледа импресивно и да ги покаже своите големи и силни раце. Поради тоа пред летото во теретана најмногу прават вежби кои ги зголемуваат рацете. Вежбите за бицепсите се секако неизбежни, додека оние за трицепсите помалку се прават. &...
Боди-фит
Едноставната и тешка вистина за растот на мускулите е дека некои луѓе имаат подобра генетика кога станува збор за градење на мускулите. Други, пак, мора да вежбаат многу напорно, да го даваат максимумот од себе само за на крај да забележат некаков напредок. И додека на други...
Боди-фит

8 најдобри вежби за трицепси

    1. Подигање од чело   Нека не ве исплаши оваа вежба. Подигањето од чело е безбедна вежба и е одлична за страничните и долги мускули на вашите надлактици. Започнете така што рацете во која држите шипка ќе ви бидат испружени над градите, а потоа свит...
Боди-фит