Таг: тренинг со тренер

Таг: тренинг со тренер

Имате проблеми со вишокот килограми?

Ние имаме решение за вас. Неверојатна понуда за вежбање со тренер во мала група до 4ца: Цените почнуваат од 999 денари за 8 сесии месечно. Бидете силни, витални и фит индивидуи со нашата специјално дизајнирана програма “Метаболичка Машина“ која за 90 дена ќе ви овозможи...
Нови статииРазно