Таг: трајче мицевски

Таг: трајче мицевски

На 11.(Недела)10.2015 во организација на ББФФМ (Боди Билдинг и Фитнес федерација на Р.Македонија) во СРЦ Кале се одржа државното првенство во Боди Билдинг и Фитнес - АТЛЕТА НА МАКЕДОНИЈА 2015 кое воедно претставува и квалификација за учество на Светските првенства во 2015. ...
Нови статииРазно
Со Трајче се запознавме минатата година во Октомври месец. Дојде со многу амбиции и со една цел, да стане бодибилдинг шампион во неговата категорија (јуниори). Нашата средба беше исполнета со тоа како може да се оптимизира неговата исхрана, дали ги знае основните вежби и как...
Разно
Тренингот се состоеше од: Чучњеви 40 кг x 15 Стоечко подигање за рамења колку што можеш. Мртво кревање со исправени нозе х 15 Веслање во претклон Бенч прес Вратило Склекови Kettlebell Swing Скокање на јаже
ВидеоРазно