Таг: тегови

Таг: тегови

Жените воглавно одбегнуваат да креваат тегови, сметајќи дека оваа физичка активност е ,,машка,, и поради тоа што не сакаат да му наштетат на својот женствен изглед. Меѓутоа, кревањето тегови (барем оние мали) има цела низа здравствени предности. Еве некои од најважните од ни...
Боди-фитЗдравје