Таг: тампони

Таг: тампони

12 важни нешта за тампоните

1. Тампоните имаат рок на траење Многу жени не ни знаат дека тампоните имаат свој рок на траење. Забораваме дека тие сепак не се стерилни и затоа треба секогаш да им се проверува датумот на производство и рокот на траење. Стручњаците предупредуваат дека рокот на траење на т...
Здравје

Колку навистина знаете за тампоните?

На секоја жена хигиената и е важна и, секако, многумина од нас не сакаат кога менструалниот циклус им претставува одредена пречка. Некои жени, кои имаат многу обврски, кои се растрчани натаму-наваму со обврските, кои се занимаваат со спорт, кои мора да бидат фит и спремни се...
ЗдравјеРазно