Таг: табата

Таг: табата

Оваа рутина на пешачење вклучува движења од Табата,што подразбира кратки интервали на високо интензивни вежби со отпор, кои ке ви помогнат побрзо да согорувате калории.Ако пешачите половина час со брзо движење ке согорите околу 170 калории , но со овој едноставен план ке сог...
Боди-фит
Ова е хит тренинг кој е настанат во 70-те години од минатиот век. Го има измислено јапонскиот олимпиец Изуми Табата, кој на овој начин ги подготвувал олимписките натпреварувачи во брзо скијање. Денес, овој систем на вежбање е во целост медицински одобрен и многу распростране...
Боди-фитВидео