Таг: суплементи пред тренинг

Таг: суплементи пред тренинг

Чувствувате како главата ви пулсира или како прстите и дланките ви трнат? Во продолжение ќе дознаете зошто суплементите и шејковите кои ги пиете некогаш прават да се чувстувате чудно и што треба да сторите во врска со тоа. Суплементите пред тренинг ги земаат вежбачи кои сака...
Боди-фитСуплементи