Таг: супер серии

Таг: супер серии

Супер серии за цврсти стомачни

Градењето на челични стомачни е секогаш актуелна тема, а постојат илјада начини како да го оптоварите својот стомачен ѕид и секој од нив ќе ви донесе одреден бенефит. Ова е супер серија од 10 вежби за стомакот, кои ќе го активираат секој дел од вашите стомачни тестирајќи ви ...
Боди-фитВидео

Супер серии за поголема мускулна маса

Супер серии(drop sets) се напредна техника која ја користат бодибилдерите и спортисти да зголемат интензитет на вежбата. Како функционира? Земате тежина која може да ја кренете 8-12 пати, завршувате и веднаш намалувате 10-20% и така продолжувате се додека не направите 3 се...
Боди-фитВидео