Таг: Студио Атлетикс

Таг: Студио Атлетикс

Трансфомирајте се за 12 недели

Иако нема сеуште 90 дена еве што постигнавме за овој краток период. Без никакви помагала како анаболици,ефедрин,кленбутерол и хормон за раст. Само правилен начин на исхрана, интензивен тренинг и спиење минимум 8 часа. За да направите и вие ваква трансформација идете...
Разно

Саботна мотивација

Погледнете го нашето кратко мотивационо видео во кое правие високо интензивен тренинг со комбинирање на комплексни вежби, морнарско јаже и јаже за скокање. Ако ви се допадна видеото не заборавајте да направите subsribe. ...
Видео

Секој понеделник е ден за бенч (105 кг х 5)

Тренинг влог од вчера. Бенч рамен 105 кг х 5 Разбој на карики 8 пати Веслање во претклон 130 кг х 5 повторувања Вратило 24 кг х 6 Преса за рамења 60 кг х 5 Еве еден исечок од вчерашниот тренинг. Не заборавајте да го допаднете видеото и да го споделите со вашите ...
ВидеоРазно

Squat low or go home(Vlog)

Влог од вчерашниот тренинг за нозе.
Боди-фитВидео