Таг: стероиди

Таг: стероиди

Лаги за бодибилдингот кои мора да умрат

Лага # 1 - Не треба да добиете на сила за да станете големи Оние кои вежбаат со тежини не треба да користат програми за вежбање базирани на сила, или да се обидуваат и да додаваат уште едно повторување секој пат кога ќе одат во теретана . Тие не треба да станат многу поси...
Боди-фит

Како делуваат стероидите ?

  Анаболичките стероди се вештачки произведени супстанци кои дејствуваат на хормонот тестостерон. Научниците веќе со години знаат дека главната употреба на анаболичките стероиди е во формирањето на одредени машки карактеристики, вклучувајќи го и зголемувањето на муск...
Боди-фитСуплементи
Колку мускули можат да се формираат по природен пат? Па, тоа е тешко прашање, а на него одговор има дадено Омар Исуф. Тој зборува за тоа како изгледале бодибилдерите пред 1935 година. Зошто 1935 година? Затоа што пред 1935 година во светот не постоеле никакви стероиди. По...
Боди-фитВидео
    Сите што вежбаат подолго време сигурно размислувале за земање на стероиди.За сите оние кои се уште не се одлучиле дали да користат стероиди погледнете го видеото.    
Боди-фитВидео
    Сите доктори се против користењето на стероиди, дознајте го моето мислење на оваа контроверзна тема.  
ВидеоНови статии

(Видео) Како делуваат стероидите?

Интересен и смешен анимиран филм кој покажува како делуваат стероидите    
ВидеоСуплементи