Таг: споилери

Таг: споилери

Силна е новото секси!

Се формира група за вежбање само за жени кој сакаат да бидат фит, затегнати и здраво тело. Повеќе информации на 077/661645 или на нашиот сајт. Вежбите ќе се изведваат под надзор на тренер до максимум 12 души. Ќе се вежба разен тип на вежби со слободна тежина, слобод...
Нови статииРазно