Таг: спајдермен склекови

Таг: спајдермен склекови

Склековите се една од најдобрите вежби за горниот дел од телото, бидејќи ги активираат рамењата и градите, а нејзини варијации постојат колку што сакате. Една од варијациите која следува подолу е одлична за целиот горен дел од телото, бидејќи ги вклучува и стомачните мускули...
Боди-фитВидео