Таг: сколиоза

Таг: сколиоза

6 суптилни предвестувања за сколиоза

  Болката во грбот не е единствен симптом за сколиозата. Иако е најчест и најјасен, сепак постојат и некои други, наизглед неповрзани симптоми, на кои треба да се обрати посебно внимание ако откриете дека ги имате. Со оглед на тоа што искривениот рбет може да влијае ...
Здравје