Таг: склекови

Таг: склекови

Склекови било кога, било каде!

  За успешна трансформација на вашето тело,прво морате да го трансформирате вашиот ум. Било кое време и место е добро за старите, добри склекови. Ако на овој начин и пристапите на вашата фитнес трансформација за да можете интелегентно да го искористите вашето слободн...
Боди-фит
Еден од најчестите тестови за мерење на силата кај мажите и кај жените се склековите. Оваа едноставна, но многу ефикасна вежба стана синоним за спортскиот дух, казнувањето и силниот тренинг. Тешко е да се каже кога точно и како настанале, но секако склековите и ја должат сво...
Боди-фит

Еден склек кој заменува десет!

Грешката која ја прават луѓето додека ја прават оваа вежба е свиткувањето на колената. Затоа внимавајте тие да ви бидат рамни. Ако сакате да трошите многу помалку време на вежбање, а за да имате неверојатен ефект, тоаш морате правилно да правите посебни склекови.   ...
Боди-фитВидео
Склековите се една од најдобрите вежби за горниот дел од телото, бидејќи ги активираат рамењата и градите, а нејзини варијации постојат колку што сакате. Една од варијациите која следува подолу е одлична за целиот горен дел од телото, бидејќи ги вклучува и стомачните мускули...
Боди-фитВидео

Тестирање со спартански вежби

Ви претставуваме уште еден одличен тест кој многу реално ќе ја ослика вашата подготвеност, но и ќе ви стави и до знаење кој дел од телото ви е најслаб и на што најмногу треба да се посветите. Тестот е многу едноставен, бидејќи се состои од само 3 вежби и 20 серии, но доколку...
Боди-фит

6 вежби кои се поефикасни од трчањето

Ако не го сакате трчањето, иако тоа е многу ефикасен начин за елиминирање на вишокот килограми, погледнете кои се вежби даваат подеднакво добри резултати, ако не е и подобри. 1. Планинарско трчање   Многу ефикасно! Преку имитирање на планинарско искачување не с...
Боди-фит
Склековите се типичен пример за инстант вежба. Тие не се вежби за кои треба да одите специјално во теретана или за која ви треба посебна опрема. Единствено што се троши кај склековите се калориите. Како вежба, склековите им одолеваат на трендовите, а притоа се користи тежина...
Боди-фит
4 неверојатни комбинации на склековите! Еве како на едноставен начин да прогресирате од женски склек па до склек на платформа. Направете 3 серии по 10-15 повторувања. Покажете подршка со тоа што ќе го допаднете и споделете видеото со вашите најблиски и ќе се зачлените н...
Боди-фитВидео

7 вежби за добивање мускулна маса!

Во моето 10 годишно искуство со вежбање, успеав да направам еден прирачник со кој може да се раководите и да се осигурате дека може да добиете подобри резултати од сегашните. Секако дека има генетски варијации кој исто така афектираат, но генерално може да се раководите п...
ВидеоНови статии
Процесот на слабеење не е секогаш ист за сите личности. Некогаш не е доволно само да ја намалите количината на храна, туку и да изберете физичка активност која ќе ви одговара. Експертите после обемни истражувања, направиле список од 7 активности кои сигурно ќе ви помогнат ...
Боди-фитНови статии

Галерија